Czesc
Czy ktos wie co zrobic zeby calkowicie wylaczyc swiatla dzienne??Mam na mysli zeby wylaczyc wszystko co sie da wraz z pozycyjnyni???prosze o pomos jaki kabelek przeciac.
Bylem w ASO to powiedzieli ze to fabryczne i tak ma byc,jesli tak to po co ten wylacznik tam jest dziekuje Adam
Lepiej być szczęśliwym i bogatym niż nieszczęśliwym i biednym
pytasz o O II FL ?? bo jeśli tak, to opisane jest to instrukcji i jeśli dobrze pamiętam to po przekręceniu kluczyka w pozycję I naciskamy przełącznik kierunkowskazów w dół i trzymamy 3s. a włączanie analogicznie o góry.
rodzice maja octavie 1,6 tdi PDF CR i tam nawet jak wylacznik swiatel jest w pozysji "0" to rozruch auta jest z wlaczonymi swiatlami a mi chodzi o to zeby swiatla nie swiecily skoro sa "niby wylaczone :x A co to te FL bo nie bardzo kumam Dziekuje za pomoc
[ Dodano: Nie 13 Lut, 11 10:55 ]
rodzice maja octavie 1,6 tdi PDF CR i tam nawet jak wylacznik swiatel jest w pozysji "0" to rozruch auta jest z wlaczonymi swiatlami a mi chodzi o to zeby swiatla nie swiecily skoro sa "niby wylaczone :x A co to te FL bo nie bardzo kumam Dziekuje za pomoc
Lepiej być szczęśliwym i bogatym niż nieszczęśliwym i biednym
O II FL to Octavia 2 po FaceLift. Tego się można domyśleć, zwłaszcza patrząc po opisie ludzi, jakie mają samochody (hint: tabelki po lewej stronie każdego posta).
A Sebastian miał na myśli, że dzienne włącza się i wyłącza tak, jak napisano w instrukcji (albo tak jak inni: za pomocą VAG, a jak mają opcję, to na MaxiDot). Natomiast nie wiem, czy OI miały w ogóle standardową opcję świateł dziennych (na Szwecje musiały mieć, ale czy była taka opcja standardowo?). Jeżeli w instrukcji nic nie ma, a VAGiem chyba nie da się wyłączyć, to w zasadzie trzeba je odpiąć ręcznie.
adamm36, od któregoś tam wszystkie nowe samochody maja mieć automatyczne dzienne
takie wymogi
wyłączyć można jak nie ręcznie to vagiem, tylko po co?
oszczędzasz zwykłe żarówki itp
adamm36, skoro pomogłem to kliknij "pomógł" będę miał 4 bo trójka to może jakaś pechowa być
A swoją drogą to dziwi mnie, że zadziałało. Przecież O1 nie miały świateł do jazdy dziennej.
Komentarz